Sofie gullström instagram

Sofie Gullström (@sofiegullstrom) • Instagram photos and videos

12.4k Followers, 918 Following, 1311 Posts – See Instagram photos and videos from Sofie Gullström (@sofiegullstrom)

Sofie Gullström on Instagram: “Jag har bestämt mig! Jag var …

Sofie Gullström on Instagram: “Jag har bestämt mig!Jag var ganska säker på att jag skulle lägga ned med youtube helt eftersom det känns som verkligen ingen uppskattar mina videos.Nu vet jag att felet inte ligger i att ni inte uppskattar dom? ( för det gör ni) Utan att felet ligger i att jag inte ger er det ni vill se, jag har inga fasta dagar då jag lägger ut videos. Och jag förstår er att ni har tappat mig, att det inte är roligt att hänga med i vårat liv när ni faktiskt inte KAN hänga med eftersom det är så oklart när nästa video kommer?Jag hoppas att jag kan fixa det här hörrni, jag ska sikta på minst 2 videos i veckan Tosdagar och Fredagar. Innehållet kommer nästan bara vara vloggar. HEMMA vloggar!För det är väl det ni vill se? Om inte så rätta mig gärnaJag skulle dock vilja be er om att välkomna oss så mycket som möjligt, för jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är nervös, för jag vill verkligen prestera bra.Så snälla. Ge mig tips nu på vad det är ni vill se mer utav? Mig? Viktor? Pyssel? Mat? Asså allt. ♥️”

1400 Likes, 128 Comments – Sofie Gullström (@sofiegullstrom) on Instagram: “Jag har bestämt mig! Jag var ganska säker på att jag skulle lägga ned med …

1,400 Likes, 128 Comments – Sofie Gullström (@sofiegullstrom) on Instagram: “Jag har bestämt mig!Jag var ganska säker på att jag skulle lägga ned med youtube helt eftersom det känns som verkligen ingen uppskattar mina videos.Nu vet jag att felet inte ligger i att ni inte uppskattar dom? ( för det gör ni) Utan att felet ligger i att jag inte ger er det ni vill se, jag har inga fasta dagar då jag lägger ut videos. Och jag förstår er att ni har tappat mig, att det inte är roligt att hänga med i vårat liv när ni faktiskt inte KAN hänga med eftersom det är så oklart när nästa video kommer?Jag hoppas att jag kan fixa det här hörrni, jag ska sikta på minst 2 videos i veckan Tosdagar och Fredagar. Innehållet kommer nästan bara vara vloggar. HEMMA vloggar!För det är väl det ni vill se? Om inte så rätta mig gärnaJag skulle dock vilja be er om att välkomna oss så mycket som möjligt, för jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är nervös, för jag vill verkligen prestera bra.Så snälla. Ge mig tips nu på vad det är ni vill se mer utav? Mig? Viktor? Pyssel? Mat? Asså allt. ♥️”

Sofie Gullström on Instagram: “Insåg idag att det redan är Juli …

449 Likes, 5 Comments – Sofie Gullström (@sofiegullstrom) on Instagram: “Insåg idag att det redan är Juli?? blir alltid lika förvånad hur fort allt går …

Sofie Gullström on Instagram: “Hej jag gillar svart hejdå …

443 Likes, 4 Comments – Sofie Gullström (@sofiegullstrom) on Instagram: “Hej …

Sofie Gullström on Instagram: “Hej jag vill bara skryta lite över …

sofiegullstrom Hej jag vill bara skryta lite över hur fin min bästavän är!

Sofie Gullström on Instagram: “Denna färg? ”

Sofie Gullström on Instagram: “Denna färg? 😍”

57 Likes, 1 Comments – Sofie Gullström (@sofiegullstrom) on Instagram: “Denna färg? ”

57 Likes, 1 Comments – Sofie Gullström (@sofiegullstrom) on Instagram: “Denna färg? 😍”

Sofie Gullström on Instagram: “Min stora kille 2️⃣år! ”

508 Likes, 6 Comments – Sofie Gullström (@sofiegullstrom) on Instagram: “Min stora kille 2️⃣år! ”

Sofie Gullström on Instagram: “Snart helg mina vänner ☺️ ”

1534 Likes, 73 Comments – Sofie Gullström (@sofiegullstrom) on Instagram: “Snart helg mina vänner ☺️ ”

Ja men hur fin är inte min kille som snart är 2 år – Instagram

428 Likes, 4 Comments – Sofie Gullström (@sofiegullstrom) on Instagram: “Ja …

Sofie Gullström on Instagram: “Som många vet, och märkt så …

19 okt. 2020 — 3172 Likes, 405 Comments – Sofie Gullström (@sofiegullstrom) on Instagram: “Som många vet, och märkt så har jag inte riktigt varit lika …

Keywords: sofie gullström instagram