Sigge eklund instagram

Sigge Eklund (@siggeeklund) • Instagram photos and videos

138k Followers, 7002 Following, 1375 Posts – See Instagram photos and videos from Sigge Eklund (@siggeeklund)

Sigge Eklund (@siggeeklund) • Foton och videor på Instagram

138 tusen följare, 6 973 följer, 1 375 inlägg – Se foton och videoklipp från …

138 tusen följare, 7 008 följer, 1 375 inlägg – Se foton och videoklipp från Sigge Eklund (@siggeeklund) på Instagram

I veckans avsnitt av “Alex & Sigges podcast” diskuterar vi …

Sigge Eklund on Instagram: “I veckans avsnitt av “Alex & Sigges podcast” diskuterar vi David Lettermans avsked, svenska språket, Ebba Witt-Brattström-&-Knausgård-FEJDEN, danska språket, Jonas Gardell, fnysningar och gäspningar som vapen, de inre frågor som ställs till oss i laddade situationer, primalhjärnans urläten – samt människors besatthet vid SLUT (apropå Mad Mens och Lettermans avslut). Dessutom är Gudrun Schyman med på ett hörn, vilket alltid piggar upp. Tack för att ni lyssnar!!”

1624 Likes, 54 Comments – Sigge Eklund (@siggeeklund) on Instagram: “I veckans avsnitt av “Alex & Sigges podcast” diskuterar vi David Lettermans avsked, …

1,624 Likes, 54 Comments – Sigge Eklund (@siggeeklund) on Instagram: “I veckans avsnitt av “Alex & Sigges podcast” diskuterar vi David Lettermans avsked, svenska språket, Ebba Witt-Brattström-&-Knausgård-FEJDEN, danska språket, Jonas Gardell, fnysningar och gäspningar som vapen, de inre frågor som ställs till oss i laddade situationer, primalhjärnans urläten – samt människors besatthet vid SLUT (apropå Mad Mens och Lettermans avslut). Dessutom är Gudrun Schyman med på ett hörn, vilket alltid piggar upp. Tack för att ni lyssnar!!”

Sigge Eklund on Instagram: “En av de bästa dokumentärfilmer …

1500 Likes, 39 Comments – Sigge Eklund (@siggeeklund) on Instagram: “En av de bästa dokumentärfilmer som gjorts. Subtil och förkrossande. Ett mästerverk.

Sigge Eklund on Instagram: “Kanske har jag aldrig skrattat så …

Sigge Eklund on Instagram: “Kanske har jag aldrig skrattat så mycket i nåt annat avsnitt som när vi i dagens podcast ringer upp en av Sveriges mest färgstarka personligheter för att gå på djupet med hans förstoppning. Om det inte får dig på kroken: Vi talar också om vår EM-resa till Paris, om musikalen Hamilton, om Beethoven, om den äldre medeltiden, om Chuck Klosterman – och om vilka konstverk i vår tid som kommer att leva kvar om 500 år. Vi blir alltid väldigt glada om ni lyssnar. Puss och tack.”

2176 Likes, 53 Comments – Sigge Eklund (@siggeeklund) on Instagram: “Kanske har jag aldrig skrattat så mycket i nåt annat avsnitt som när vi i dagens …

2,176 Likes, 53 Comments – Sigge Eklund (@siggeeklund) on Instagram: “Kanske har jag aldrig skrattat så mycket i nåt annat avsnitt som när vi i dagens podcast ringer upp en av Sveriges mest färgstarka personligheter för att gå på djupet med hans förstoppning. Om det inte får dig på kroken: Vi talar också om vår EM-resa till Paris, om musikalen Hamilton, om Beethoven, om den äldre medeltiden, om Chuck Klosterman – och om vilka konstverk i vår tid som kommer att leva kvar om 500 år. Vi blir alltid väldigt glada om ni lyssnar. Puss och tack.”

FONFCOP – Sigge Eklund on Instagram

3636 Likes, 47 Comments – Sigge Eklund (@siggeeklund) on Instagram: …

Sigge Eklund on Instagram: “Nu börjar biljetterna gå åt, så om …

Sigge Eklund on Instagram: “Nu börjar biljetterna gå åt, så om ni vill se LIVE måste ni slå till snart. För innerst inne vet ni ju – hur fint det kommer kännas när kvällen väl är inne, när ni kommer gående på gruset, vinkar från håll, möts vid fontänen. Ni luktar gott, har nya skor, har en bra hårdag. Ni går in i vimlet, ni möter blickar, ni känner basgången, ni smuttar på nåt i baren. Ni är hungriga, ni är småstörda, ni vill skakas om. Ni slår er ner i salongen, och ljuset släcks. Och ni tar varandras händer. Och ridån går upp. Och så vidare. Allt tack vare att du köpte en biljett den där söndagen i oktober. [Länk i bion]”

2708 Likes, 205 Comments – Sigge Eklund (@siggeeklund) on Instagram: “Nu börjar biljetterna gå åt, så om ni vill se LIVE måste ni slå till snart.

2,707 Likes, 205 Comments – Sigge Eklund (@siggeeklund) on Instagram: “Nu börjar biljetterna gå åt, så om ni vill se LIVE måste ni slå till snart. För innerst inne vet ni ju – hur fint det kommer kännas när kvällen väl är inne, när ni kommer gående på gruset, vinkar från håll, möts vid fontänen. Ni luktar gott, har nya skor, har en bra hårdag. Ni går in i vimlet, ni möter blickar, ni känner basgången, ni smuttar på nåt i baren. Ni är hungriga, ni är småstörda, ni vill skakas om. Ni slår er ner i salongen, och ljuset släcks. Och ni tar varandras händer. Och ridån går upp. Och så vidare. Allt tack vare att du köpte en biljett den där söndagen i oktober. [Länk i bion]”

AVSNITT 496!! En jävla resa. Som ni, ni hänger … – Instagram

Sigge Eklund på Instagram: “AVSNITT 496!! En jävla resa. Som ni, ni hänger med på??? (Klippet på Anna Ekström från @dyngbaggegalan och @expressentv)”

Som ni, ni hänger med på??? (Klippet på Anna Ekström från @dyngbaggegalan och @expressentv). Visa alla 113 kommentarer · babette_w @siggeeklund tack!

2 739 gilla-markeringar, 113 kommentarer – Sigge Eklund (@siggeeklund) på Instagram: "AVSNITT 496!! En jävla resa. Som ni, ni hänger med på??? (Klippet på Anna Ekström från…"

Sigge Eklund on Instagram: “Nytt avsnitt ute nu! Förlåt!!”

2085 Likes, 57 Comments – Sigge Eklund (@siggeeklund) on Instagram: “Nytt avsnitt ute nu! Förlåt!!”

Sigge Eklund on Instagram: “Här är en bild vi tog under …

1531 Likes, 47 Comments – Sigge Eklund (@siggeeklund) on Instagram: “Här är …

Keywords: sigge eklund instagram