Sara skyttedal instagram

Sara Skyttedal (@skyttedal) • Instagram photos and videos

12.8k Followers, 849 Following, 2611 Posts – See Instagram photos and videos from Sara Skyttedal (@skyttedal)

Sara Skyttedal (@skyttedal) • Instagram photos and videos

Member of the @europeanparliament for @kristdemokraterna Sweden, @epp

Sara Skyttedal on Instagram: “Nu på plats i Beirut för att …

144 Likes, 0 Comments – Sara Skyttedal (@skyttedal) on Instagram: “Nu på plats i Beirut för att representera @kristdemokraterna i @insta_epp:s delegation …

Sara Skyttedal on Instagram: “@kristdemokraterna:s riksting …

Sara Skyttedal on Instagram: “@kristdemokraterna:s riksting närmar sig sitt slut. Viktiga steg mot en mer ansvarsfull och strikt migrations- och integrationspolitik har tagits i helgen. 2014 skrev jag en debattartikel på DN debatt om att det finns en gräns för hur många asylsökande Sverige kunde ta emot. Motståndet, externt såväl som internt i mitt eget parti, var massivt. Men snart svängde det. Ordentligt. Redan senare samma höst lanserade Göran Hägglund ett förslag på övergång från permanenta till tillfälliga uppehållstillstånd. Steg för steg har Kristdemokraterna därefter förflyttat sina positioner. Nästan alla förslag jag lyfte för fem år sen har redan omfamnats av mitt parti. Men på en punkt har det tagit tid för partiet att överge sin tidigare ståndpunkt: Den om anhöriginvandring. Därför gläder jag mig åt att det förslag som jag formulerade inför höstens riksting och lyckades få partistyrelsens stöd för, också nu har vunnit gehör av ombuden. Kristdemokraterna vill ställa försörjningskrav på i princip all anhöriginvandring. Det är viktigt för att harmonisera reglerna med våra grannländer och minska söktrycket till Sverige. Helt klart ett av helgens mest betydelsefulla beslut som innebär ett slut på en ensidigt känslostyrd migrationspolitik. #kdting”

829 Likes, 26 Comments – Sara Skyttedal (@skyttedal) on Instagram: “@kristdemokraterna:s riksting närmar sig sitt slut. Viktiga steg mot en mer ansvarsfull …

829 Likes, 26 Comments – Sara Skyttedal (@skyttedal) on Instagram: “@kristdemokraterna:s riksting närmar sig sitt slut. Viktiga steg mot en mer ansvarsfull och strikt migrations- och integrationspolitik har tagits i helgen. 2014 skrev jag en debattartikel på DN debatt om att det finns en gräns för hur många asylsökande Sverige kunde ta emot. Motståndet, externt såväl som internt i mitt eget parti, var massivt. Men snart svängde det. Ordentligt. Redan senare samma höst lanserade Göran Hägglund ett förslag på övergång från permanenta till tillfälliga uppehållstillstånd. Steg för steg har Kristdemokraterna därefter förflyttat sina positioner. Nästan alla förslag jag lyfte för fem år sen har redan omfamnats av mitt parti. Men på en punkt har det tagit tid för partiet att överge sin tidigare ståndpunkt: Den om anhöriginvandring. Därför gläder jag mig åt att det förslag som jag formulerade inför höstens riksting och lyckades få partistyrelsens stöd för, också nu har vunnit gehör av ombuden. Kristdemokraterna vill ställa försörjningskrav på i princip all anhöriginvandring. Det är viktigt för att harmonisera reglerna med våra grannländer och minska söktrycket till Sverige. Helt klart ett av helgens mest betydelsefulla beslut som innebär ett slut på en ensidigt känslostyrd migrationspolitik. #kdting”

Sara Skyttedal (@skyttedal) • Fotos y videos de Instagram

Member of the @europeanparliament for @kristdemokraterna Sweden, @epp

Sara Skyttedal on Instagram: “Ett år har gått sedan jag valdes …

677 Likes, 13 Comments – Sara Skyttedal (@skyttedal) on Instagram: “Ett år har gått sedan jag valdes in i Europaparlamentet. Euforin var total på valnatten …

Sara Skyttedal on Instagram: “ Nu har jag blivit ägare av en …

3478 Likes, 221 Comments – Sara Skyttedal (@skyttedal) on Instagram: “ Nu har jag blivit ägare av en sån där Gucciväska. För första gången.

Sara Skyttedal on Instagram: “Där står den och längtar till …

Sara Skyttedal on Instagram: “Där står den och längtar till fredag. Hejdå decemberöverenskommelsen!”

361 Likes, 58 Comments – Sara Skyttedal (@skyttedal) on Instagram: “Där står den och längtar till fredag. Hejdå decemberöverenskommelsen!”

361 Likes, 58 Comments – Sara Skyttedal (@skyttedal) on Instagram: “Där står den och längtar till fredag. Hejdå decemberöverenskommelsen!”

Sara Skyttedal on Instagram: “Nordisk utflykt under #dlt14 …

32 Likes, 0 Comments – Sara Skyttedal (@skyttedal) on Instagram: “Nordisk utflykt under #dlt14 @linusrehn är mycket stolt över bågskyttehatten.”

Sara Skyttedal on Instagram: “Stockholmshäng med syster.”

Sara Skyttedal on Instagram: “Stockholmshäng med syster.”

1267 Likes, 25 Comments – Sara Skyttedal (@skyttedal) on Instagram: “Stockholmshäng med syster.”

1,267 Likes, 25 Comments – Sara Skyttedal (@skyttedal) on Instagram: “Stockholmshäng med syster.”

Keywords: sara skyttedal instagram