Saga becker instagram

Saga Becker (@sagabecker) • Instagram photos and videos

9474 Followers, 1999 Following, 742 Posts – See Instagram photos and videos from Saga Becker (@sagabecker)

Saga Becker on Instagram: “Jag älskar att göra mig fin, klä …

Saga Becker on Instagram: “Jag älskar att göra mig fin, klä upp mig, känna mig snygg och het och att jag är den bästa versionen av mig själv och gå på galor och tillställningar men för mig som introvert och ganska blyg tar det otroligt mycket energi. Det är lätt att tappa bort sig själv i rampljuset, i den konstiga pressande offentligheten, minglandet och Kändisskapet. Stressen över att hela tiden bli betracktad och bedömd. Det är en konstig grej som jag aldrig riktigt kommer lära mig. Det är fantastiskt kul och pirrigt men det kräver mycket kraft för mig att klara av denna delen av mitt jobb. Jag känner mig ofta stressad och otillräcklig i dessa sammangang. När de röda mattorna senare rullats ihop och när lamporna släckts är det skönt att komma hem. KID skiter i vad jag har på mig, om jag är känd eller inte. Han blir lika glad varje gång han ser mig. För honom är jag Saga, hans människa, hans trygghet och han är min 🖤”

371 Likes, 35 Comments – Saga Becker (@sagabecker) on Instagram: “Jag älskar att göra mig fin, klä upp mig, känna mig snygg och het och att jag är den bästa …

371 Likes, 35 Comments – Saga Becker (@sagabecker) on Instagram: “Jag älskar att göra mig fin, klä upp mig, känna mig snygg och het och att jag är den bästa versionen av mig själv och gå på galor och tillställningar men för mig som introvert och ganska blyg tar det otroligt mycket energi. Det är lätt att tappa bort sig själv i rampljuset, i den konstiga pressande offentligheten, minglandet och Kändisskapet. Stressen över att hela tiden bli betracktad och bedömd. Det är en konstig grej som jag aldrig riktigt kommer lära mig. Det är fantastiskt kul och pirrigt men det kräver mycket kraft för mig att klara av denna delen av mitt jobb. Jag känner mig ofta stressad och otillräcklig i dessa sammangang. När de röda mattorna senare rullats ihop och när lamporna släckts är det skönt att komma hem. KID skiter i vad jag har på mig, om jag är känd eller inte. Han blir lika glad varje gång han ser mig. För honom är jag Saga, hans människa, hans trygghet och han är min 🖤”

Saga Becker on Instagram: “Min KID fyller 2 år idag! Helt sjukt …

Saga Becker on Instagram: “Min KID fyller 2 år idag! 😍🐾 Helt sjukt vad tiden går! Min lilla superhyperälskling som får mig att hålla ihop detta kaoset! 🖤”

30 mars 2020 — 331 Likes, 25 Comments – Saga Becker (@sagabecker) on Instagram: “Min KID fyller 2 år idag! Helt sjukt vad tiden går!

331 Likes, 25 Comments – Saga Becker (@sagabecker) on Instagram: “Min KID fyller 2 år idag! 😍🐾 Helt sjukt vad tiden går! Min lilla superhyperälskling som får mig att hålla ihop detta kaoset! 🖤”

Saga Becker on Instagram: “Det är smärtsamt att se det man …

Saga Becker on Instagram: “Det är smärtsamt att se det man byggt upp, kämpat och lever för gå sönder. Mina drömmar faller isär och silas mellan fingrarna som sand. Ett korn för varje stjärna som slocknar. Våra tårar kan blöta ner sanden, göra den våt och formbar. Om sorgen är tillräckligt stor kan vi kanske bygga nya slott på stranden. Nätterna är lika långa som dagarna nu. Vi får skapa nya drömmar nu med stoftet från våra gamla krossade 🖤”

314 Likes, 27 Comments – Saga Becker (@sagabecker) on Instagram: “Det är smärtsamt att se det man byggt upp, kämpat och lever för gå sönder.

314 Likes, 27 Comments – Saga Becker (@sagabecker) on Instagram: “Det är smärtsamt att se det man byggt upp, kämpat och lever för gå sönder. Mina drömmar faller isär och silas mellan fingrarna som sand. Ett korn för varje stjärna som slocknar. Våra tårar kan blöta ner sanden, göra den våt och formbar. Om sorgen är tillräckligt stor kan vi kanske bygga nya slott på stranden. Nätterna är lika långa som dagarna nu. Vi får skapa nya drömmar nu med stoftet från våra gamla krossade 🖤”

Saga Becker on Instagram: “Under hela min uppväxt blev jag …

16 sep. 2020 — 752 Likes, 52 Comments – Saga Becker (@sagabecker) on Instagram: “Under hela min uppväxt blev jag matad med bilder av transpersoner som …

Saga Becker on Instagram: “Skrivandet har räddat mitt liv så …

711 Likes, 91 Comments – Saga Becker (@sagabecker) on Instagram: “Skrivandet har räddat mitt liv så många gånger, det är det som har hindrat mig från att …

Saga Becker on Instagram: “Mamma Jag älskar dig av hela …

520 Likes, 3 Comments – Saga Becker (@sagabecker) on Instagram: “Mamma ❤ Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Du är inte bara min mamma, du är också en av …

Saga Becker on Instagram: “ Denna bilden får sammanfatta …

300 Likes, 6 Comments – Saga Becker (@sagabecker) on Instagram: “ Denna bilden får sammanfatta gårdagen! Så glad och tacksam över att ha dem i mitt liv!

Saga Becker on Instagram: “Jag har under en ganska lång …

Saga Becker on Instagram: “Jag har under en ganska lång period i mitt liv haft svårt för mitt egna skrivande, jag har tryckt ner mig själv, tyckt att allt som kommer ur mig är dåligt skit som aldrig någon kommer vilja läsa men jag har på något sätt hittat tillbaka till känslan där jag skriver för att det är det jag känner att jag är till för, att skriva för att överleva, för det är den jag är. Mitt språk, mina ord. Jag är omgiven av personer som stöttar mig och tror på mig, personer som peppar och finns där för mig så att jag vågar göra detta. Idag har jag suttit på café och skrivit hela morgonen! Debutromanen har fått en ny start, en början som känns mer rätt som sätter tonen och förändrar allt på något sätt! En massa nya heta sorgliga hudlösa scener tar sig form och pusselbitar för hela manuset faller på plats! Det är bara fantasin och den egna hjärnan som sätter gränserna! 🖤”

523 Likes, 30 Comments – Saga Becker (@sagabecker) on Instagram: “Jag har under en ganska lång period i mitt liv haft svårt för mitt egna skrivande, …

523 Likes, 30 Comments – Saga Becker (@sagabecker) on Instagram: “Jag har under en ganska lång period i mitt liv haft svårt för mitt egna skrivande, jag har tryckt ner mig själv, tyckt att allt som kommer ur mig är dåligt skit som aldrig någon kommer vilja läsa men jag har på något sätt hittat tillbaka till känslan där jag skriver för att det är det jag känner att jag är till för, att skriva för att överleva, för det är den jag är. Mitt språk, mina ord. Jag är omgiven av personer som stöttar mig och tror på mig, personer som peppar och finns där för mig så att jag vågar göra detta. Idag har jag suttit på café och skrivit hela morgonen! Debutromanen har fått en ny start, en början som känns mer rätt som sätter tonen och förändrar allt på något sätt! En massa nya heta sorgliga hudlösa scener tar sig form och pusselbitar för hela manuset faller på plats! Det är bara fantasin och den egna hjärnan som sätter gränserna! 🖤”

Saga Becker on Instagram: “Jag finns och jag är stolt över att …

811 Likes, 42 Comments – Saga Becker (@sagabecker) on Instagram: “Jag finns och jag är stolt över att vara den jag är.. Detta är jag Vissa dagar vaknar …

Keywords: saga becker instagram