Regina lund instagram

Regina Lund (@reginalundofficial_) • Instagram photos and …

9244 Followers, 7486 Following, 8142 Posts – See Instagram photos and videos from Regina Lund (@reginalundofficial_)

Regina Lund (@reginalundofficial_) • Instagram photos and …

9154 Followers, 7500 Following, 8115 Posts – See Instagram photos and videos …

Regina Lund (@reginalundofficial_) • Fotos y … – Instagram

9.154 seguidores, 7.490 seguidos, 8.133 publicaciones – Ve fotos y videos de …

Regina Lund on Instagram: “Önskar alla en God Jul och ett …

Regina Lund on Instagram: “Önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År!Wishing everyone a Merry Christmas and a Happy New Year! #ReginaLund #ReginaLund2020 #2020 #merrychristmas #HappyNewYear #reginalundofficial https://open.spotify.com/album/2197jFbYptpK7HaGHRiQcr?si=bAwEMeKvRKSxFYTnO4rrlAhttps://open.spotify.com/album/6KDggyq92uJ6U6NMMbETmS?si=OBPDMpmgR9iTANew4cH_tAhttps://open.spotify.com/album/1sYFcSTyUgspSMEs4TPUv1?si=BZawa9W6R-WVbPVtAGadJgPhoto by @fotografkatjazinq_katja_elmen”

155 Likes, 21 Comments – Regina Lund (@reginalundofficial_) on Instagram: “Önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Wishing everyone a Merry Christmas …

155 Likes, 21 Comments – Regina Lund (@reginalundofficial_) on Instagram: “Önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År!Wishing everyone a Merry Christmas and a Happy New Year! #ReginaLund #ReginaLund2020 #2020 #merrychristmas #HappyNewYear #reginalundofficial https://open.spotify.com/album/2197jFbYptpK7HaGHRiQcr?si=bAwEMeKvRKSxFYTnO4rrlAhttps://open.spotify.com/album/6KDggyq92uJ6U6NMMbETmS?si=OBPDMpmgR9iTANew4cH_tAhttps://open.spotify.com/album/1sYFcSTyUgspSMEs4TPUv1?si=BZawa9W6R-WVbPVtAGadJgPhoto by @fotografkatjazinq_katja_elmen”

Regina Lund on Instagram: “Ibland ljuger människor både om …

Regina Lund on Instagram: “Ibland ljuger människor både om dig och till dig och ibland blir du lurad och bedragen.Jag har blivit det. Det är en del av livet. Bakom din rygg eller i ditt ansikte för att rädda sig själva eller rädda andra. Skydda sanningen. Dölja okunskap . Dölja misstag. Vissa ljuger för verkligheten tråkar ut dom och andra ljuger av rädsla bli avslöjade, nån ljuger för att överleva nån annan för att vinna tid, rädda ett anseende, få mera pengar, ära, status eller framgång.Ibland är det slarv, skam, rutin , glömska eller ren okunskap som skadar och som skapar lögnen. Ibland är lögnen på liv och död. Vissa ljuger av osäkerhet, girighet, missunnsamhet och ondska och vissa bara för att dom kan. Ja, faktiskt.Det finns miljoner skäl varför folk ljuger. Människor ljuger helt enkelt. Det får vi räkna med ibland. Det viktiga när svek händer är att du inte ljuger tillbaka, att du inte ljuger för dig själv. Att du är ärlig mot dig själv i spegeln, att du vet vem du är , vet din väg, vet vad du själv gjort, vet vad och vem du älskar , vet vad du är beredd att förlåta och inte och vet vad du själv vill och inte vill med ditt liv.Påminn dig om att du faktiskt är viktig.Jag har litat på människor som inte haft mitt bästa i åtanke , kanske jag litat just på dom för att jag inte haft mitt eget bästa i åtanke utan hela tiden satt migsjälv i sista hand , därför måste jag nu göra vissa förändringar i mitt liv bla i mitt bolag. Så förlåt alla som jag inte kunnat svara på sistone för att telefonerna legat nere , jag ber så mycket om ursäkt till alla er.Jag har litat på fel människor och har tvingats till stora förändringar. Jag har inte kunnat fokusera på det jag är bra på utan varit tvungen att städa upp efter det som varit och det kommer ta ännu lite tid men för jobb kan ni nå mig via dom som kvarstår och som jag litar på:Min agent : bo@actorsinsweden.com @actorsinsweden och Regina Records / ReginaSays publishing : andreas@cramada.se Där når ni mig.Tack ❤Håll värmen och tilliten vid liv!❤Regina #regina #reginalund @reginalundofficial #reginalundofficial #reginalundglobal #reginalundmusic #reginalundartist #reginalundactress #remembrance #reginarecords #actorsinsweden #tid”

51 Likes, 5 Comments – Regina Lund (@reginalundofficial_) on Instagram: “Ibland ljuger människor både om dig och till dig och ibland blir du lurad och …

51 Likes, 5 Comments – Regina Lund (@reginalundofficial_) on Instagram: “Ibland ljuger människor både om dig och till dig och ibland blir du lurad och bedragen.Jag har blivit det. Det är en del av livet. Bakom din rygg eller i ditt ansikte för att rädda sig själva eller rädda andra. Skydda sanningen. Dölja okunskap . Dölja misstag. Vissa ljuger för verkligheten tråkar ut dom och andra ljuger av rädsla bli avslöjade, nån ljuger för att överleva nån annan för att vinna tid, rädda ett anseende, få mera pengar, ära, status eller framgång.Ibland är det slarv, skam, rutin , glömska eller ren okunskap som skadar och som skapar lögnen. Ibland är lögnen på liv och död. Vissa ljuger av osäkerhet, girighet, missunnsamhet och ondska och vissa bara för att dom kan. Ja, faktiskt.Det finns miljoner skäl varför folk ljuger. Människor ljuger helt enkelt. Det får vi räkna med ibland. Det viktiga när svek händer är att du inte ljuger tillbaka, att du inte ljuger för dig själv. Att du är ärlig mot dig själv i spegeln, att du vet vem du är , vet din väg, vet vad du själv gjort, vet vad och vem du älskar , vet vad du är beredd att förlåta och inte och vet vad du själv vill och inte vill med ditt liv.Påminn dig om att du faktiskt är viktig.Jag har litat på människor som inte haft mitt bästa i åtanke , kanske jag litat just på dom för att jag inte haft mitt eget bästa i åtanke utan hela tiden satt migsjälv i sista hand , därför måste jag nu göra vissa förändringar i mitt liv bla i mitt bolag. Så förlåt alla som jag inte kunnat svara på sistone för att telefonerna legat nere , jag ber så mycket om ursäkt till alla er.Jag har litat på fel människor och har tvingats till stora förändringar. Jag har inte kunnat fokusera på det jag är bra på utan varit tvungen att städa upp efter det som varit och det kommer ta ännu lite tid men för jobb kan ni nå mig via dom som kvarstår och som jag litar på:Min agent : bo@actorsinsweden.com @actorsinsweden och Regina Records / ReginaSays publishing : andreas@cramada.se Där når ni mig.Tack ❤Håll värmen och tilliten vid liv!❤Regina #regina #reginalund @reginalundofficial #reginalundofficial #reginalundglobal #reginalundmusic #reginalundartist #reginalundactress #remembrance #reginarecords #actorsinsweden #tid”

Regina Lund on Instagram: “Kära instagram vänner, Jag …

Regina Lund on Instagram: “Kära instagram vänner,Jag håller på att välja omslag till min biografi. Skulle vara tacksam om ni kunde hjälpa mig att välja bild. Vilken tycker du ska bli omslag? Har ni någon speciell bild ni skulle önska er? Tack för hjälpen🌸@reginalundofficial #jagärreginalund #IamReginaLund #reginalund #reginalundofficial #reginalundglobal #actressreginalund #singerreginalund #artistreginalund #reginarecords#reginacharlottatheodoralund #biografi #stockholm #göteborg #malta #valetta #thailand #sweden #USA #Earth #localearthling #film #music #art #artbyreginalund #songsbyreginalund #poetry #life foto Mark Scicluna”

228 Likes, 123 Comments – Regina Lund (@reginalundofficial_) on Instagram: “Kära instagram vänner, Jag håller på att välja omslag till min biografi.

228 Likes, 123 Comments – Regina Lund (@reginalundofficial_) on Instagram: “Kära instagram vänner,Jag håller på att välja omslag till min biografi. Skulle vara tacksam om ni kunde hjälpa mig att välja bild. Vilken tycker du ska bli omslag? Har ni någon speciell bild ni skulle önska er? Tack för hjälpen🌸@reginalundofficial #jagärreginalund #IamReginaLund #reginalund #reginalundofficial #reginalundglobal #actressreginalund #singerreginalund #artistreginalund #reginarecords#reginacharlottatheodoralund #biografi #stockholm #göteborg #malta #valetta #thailand #sweden #USA #Earth #localearthling #film #music #art #artbyreginalund #songsbyreginalund #poetry #life foto Mark Scicluna”

Regina Lund on Instagram: “När jag blir utsatt: tar 1 timme i …

Regina Lund on Instagram: “När jag blir utsatt: tar 1 timme i taget. Att hitta tillbaka till livet efter att jag drabbades av cancer har varit jättejobbigt. Jag har varit enormt utsatt men försökt låtsas det aldrig hänt. Jag har prövats inte bara av cancern utan även av livet. Riktigt prövats. Jag har kämpat med efterdyningar av det hela dessa 5 år som gått sen jag fick beskedet. Jag är så enormt tacksam att jag överlevt. Jag är så enormt tacksam gentemot alla och allt som gjort att jag klarat mig. Livet kommer ikapp oss och vi springer vidare men jag vill ni vet att varenda en av er därute som stöttat eller ens tänkt en god tanke för att jag ska bli frisk har ett ständigt tack i mitt hjärta var dag. ❤️Tro inget annat. Det sker så mycket i världen och inom oss att det är lätt att tappa bort oss i all sorg men om cancern har lärt mig något så är det att finna styrka i dom svåraste av situationer och den styrkan kan se ut på så många vis , det är inte alltid den syns utanpå, styrka kan vara att du vågar vara vilse och transparent, skör , gråtandes och dela din sorg, smärta och förvirring utan att känna skam. Du bara känner tacksamheten över att du lever och kommit så långt att du tillåter dig att vara alla aspekter av vad det är att vara människa och att hur mycket det än blåser så finns ett inre rum av stiltje som troget finns där. Det gäller bara att vi alla inte glömt bort var vi lagt nycklarna till det rummet…ibland tappar vi nycklar, riktning och väg men rummet därinne är intakt och det rummet är bara ditt , det är ditt inre skyddsrum dit du alltid är välkommen. Din säkraste och tryggaste plats. Ditt mest trogna palats. Dit går jag när min kropp strejkar och gör ont, när jag obstrueras i mitt yrke av mindre vetande, när det missförstås,hatas, ljugs och förtalas och dit gick jag när jag fick cancer .Dit går jag för att hämta kraft till att inte bara överleva utan för att få leva mitt liv fullt ut i friheten av att vara den jag är. Hur ont det än gör och hur mycket smärta jag än har så ber jag om att alla därute slutar skada , sig själva, varandra och planeten. Jag ber om smärtfritt liv, lust och fred i allas kroppar , hjärtan och själar! Kärlek till oss alla ❤️#ReginaLund”

270 Likes, 79 Comments – Regina Lund (@reginalundofficial_) on Instagram: “När jag blir utsatt: tar 1 timme i taget. Att hitta tillbaka till livet efter att …

270 Likes, 79 Comments – Regina Lund (@reginalundofficial_) on Instagram: “När jag blir utsatt: tar 1 timme i taget. Att hitta tillbaka till livet efter att jag drabbades av cancer har varit jättejobbigt. Jag har varit enormt utsatt men försökt låtsas det aldrig hänt. Jag har prövats inte bara av cancern utan även av livet. Riktigt prövats. Jag har kämpat med efterdyningar av det hela dessa 5 år som gått sen jag fick beskedet. Jag är så enormt tacksam att jag överlevt. Jag är så enormt tacksam gentemot alla och allt som gjort att jag klarat mig. Livet kommer ikapp oss och vi springer vidare men jag vill ni vet att varenda en av er därute som stöttat eller ens tänkt en god tanke för att jag ska bli frisk har ett ständigt tack i mitt hjärta var dag. ❤️Tro inget annat. Det sker så mycket i världen och inom oss att det är lätt att tappa bort oss i all sorg men om cancern har lärt mig något så är det att finna styrka i dom svåraste av situationer och den styrkan kan se ut på så många vis , det är inte alltid den syns utanpå, styrka kan vara att du vågar vara vilse och transparent, skör , gråtandes och dela din sorg, smärta och förvirring utan att känna skam. Du bara känner tacksamheten över att du lever och kommit så långt att du tillåter dig att vara alla aspekter av vad det är att vara människa och att hur mycket det än blåser så finns ett inre rum av stiltje som troget finns där. Det gäller bara att vi alla inte glömt bort var vi lagt nycklarna till det rummet…ibland tappar vi nycklar, riktning och väg men rummet därinne är intakt och det rummet är bara ditt , det är ditt inre skyddsrum dit du alltid är välkommen. Din säkraste och tryggaste plats. Ditt mest trogna palats. Dit går jag när min kropp strejkar och gör ont, när jag obstrueras i mitt yrke av mindre vetande, när det missförstås,hatas, ljugs och förtalas och dit gick jag när jag fick cancer .Dit går jag för att hämta kraft till att inte bara överleva utan för att få leva mitt liv fullt ut i friheten av att vara den jag är. Hur ont det än gör och hur mycket smärta jag än har så ber jag om att alla därute slutar skada , sig själva, varandra och planeten. Jag ber om smärtfritt liv, lust och fred i allas kroppar , hjärtan och själar! Kärlek till oss alla ❤️#ReginaLund”

Regina Lund on Instagram: “Tack @johancarlensthlm …

Regina Lund on Instagram: “Tack @johancarlensthlm @mallofscandinavia och Indian Garden för en fantastisk Bollywoodfest igår! Tack @rasmusraz för bästa bästa Bollywood musiken #bollywood #mallofscandinavia #reginalund #tacksam #musik #mat #skönhet @gstarsweden @sussanhatefi @gstarraw @reginalundofficial #reginalundglobal #sweden #india #scandinavia #earth #pleasure #music #fashion #food #dance”

40 Likes, 2 Comments – Regina Lund (@reginalundofficial_) on Instagram: “Tack @johancarlensthlm @mallofscandinavia och Indian Garden för en fantastisk …

40 Likes, 2 Comments – Regina Lund (@reginalundofficial_) on Instagram: “Tack @johancarlensthlm @mallofscandinavia och Indian Garden för en fantastisk Bollywoodfest igår! Tack @rasmusraz för bästa bästa Bollywood musiken #bollywood #mallofscandinavia #reginalund #tacksam #musik #mat #skönhet @gstarsweden @sussanhatefi @gstarraw @reginalundofficial #reginalundglobal #sweden #india #scandinavia #earth #pleasure #music #fashion #food #dance”

Regina Lund on Instagram: “Önskar alla en fin midsommar …

107 Likes, 14 Comments – Regina Lund (@reginalundofficial_) on Instagram: “Önskar alla en fin midsommar @reginalundofficial #reginalundofficial …

Keywords: regina lund instagram