Natali fikas instagram

Natali Fikas (@natalifikas) • Instagram photos and videos

🙏🏼 Happy canceröverlevare! 🌈 Mat, kläder och inredning i färg! 💌 natalifikas@gmail.com ✏️ BLOGGAR PÅ MAMA👇🏼 · 1,799 posts · 14.7K followers · 1,319 …

Natali Fikas (@natalifikas) • Instagram photos and videos

🙏🏼 Happy canceröverlevare! 🌈 Mat, kläder och inredning i färg! 💌 natalifikas …

Natali Fikas on Instagram: “Ayurveda! 💖 DAGS FÖR ATT …

473 Likes, 49 Comments – Natali Fikas (@natalifikas) on Instagram: “Ayurveda! 💖 DAGS FÖR ATT FÖRÄNDRA LIVET! 😬 Lång text om cancer, rädsla, …

Natali Fikas on Instagram: “Halv 8 hos mig – ikväll på @tv4 …

Natali Fikas on Instagram: “Halv 8 hos mig – ikväll på @tv4! 🙈🌽 Haha, guuu! Varför lagade jag en maträtt som jag bara lagat en gång tidigare och som det inte finns recept på eftersom den 10 månader innan skapats på ren feeling i mitt kök? TYPISKT MIG! Och varför orkade jag inte välja kläder med omsorg?! Och varför är jag så glansig!? Aja, jag lagar mat med hela mitt hjärta så bra jag bara kunde med en kamera i ansiktet och tidspress. Det är var det är! Jag älskar iaf att laga mat och inspirera er till att äta grönt och må bra! Så hoppas kärleken jag vill sprida idag når några fler! 💖🤗✨ Så nöjd med porslinet! 😻 Tallrikar, underlägg och drinkglas från @ricedk och servetter och guldbestick från @lagerhaus 😍👌🏼 Juste, LINK IN BIO! 💖 #fuckcancer #halv8hosmig #vegan #halvåttahosmig”

881 Likes, 151 Comments – Natali Fikas (@natalifikas) on Instagram: “Halv 8 hos mig – ikväll på @tv4! 🙈🌽 Haha, guuu! Varför lagade jag en maträtt som jag …

881 Likes, 151 Comments – Natali Fikas (@natalifikas) on Instagram: “Halv 8 hos mig – ikväll på @tv4! 🙈🌽 Haha, guuu! Varför lagade jag en maträtt som jag bara lagat en gång tidigare och som det inte finns recept på eftersom den 10 månader innan skapats på ren feeling i mitt kök? TYPISKT MIG! Och varför orkade jag inte välja kläder med omsorg?! Och varför är jag så glansig!? Aja, jag lagar mat med hela mitt hjärta så bra jag bara kunde med en kamera i ansiktet och tidspress. Det är var det är! Jag älskar iaf att laga mat och inspirera er till att äta grönt och må bra! Så hoppas kärleken jag vill sprida idag når några fler! 💖🤗✨ Så nöjd med porslinet! 😻 Tallrikar, underlägg och drinkglas från @ricedk och servetter och guldbestick från @lagerhaus 😍👌🏼 Juste, LINK IN BIO! 💖 #fuckcancer #halv8hosmig #vegan #halvåttahosmig”

Natali Fikas on Instagram: “JAG GÅR TILL JOBBET NU …

912 Likes, 120 Comments – Natali Fikas (@natalifikas) on Instagram: “JAG GÅR TILL JOBBET NU! 🤠 Första arbetsdagen på 3 år! 😍😭 Idag är verkligen klychan …

Natali Fikas on Instagram: “Samlar kraft! 🌲✨ Alla har vi olika …

Natali Fikas on Instagram: “Samlar kraft! 🌲✨ Alla har vi olika platser där vi samlar styrka, energi och mod. Platser där vi hamnar i flow och kan vara oss själva fullt ut 😍 Ni vet att skogen är min plats, men det finns andra platser/situstioner också 😌 Jag är lycklig när: När man sitter i hyrbil på en roadtrip och är helt fri att välja nästa stopp, när man dansar hela natten och fåglarna kvittrar på vägen hem, när tjej-gänget fyller hela soffan + vardagsrumsgolvet eller när man får vara med sin familj och alla är glada. Det finns så mycket att älska i livet och så många anledningar till att kämpa! 😍 Och äntligen håller min grova förkylning på att släppa taget om mig, slutspurten nu. Cellgifterna kör vi igång med på måndag enligt plan, hoppas kroppen hinner bli fit for fight tills dess! 💪🏼💖 #fuckcancer #lovelife PS. Ja! Ny rosa päls! Köpt via @eppelmos instastory 😍😀💖🙌🏼”

277 Likes, 17 Comments – Natali Fikas (@natalifikas) on Instagram: “Samlar kraft! 🌲✨ Alla har vi olika platser där vi samlar styrka, energi och mod.

277 Likes, 17 Comments – Natali Fikas (@natalifikas) on Instagram: “Samlar kraft! 🌲✨ Alla har vi olika platser där vi samlar styrka, energi och mod. Platser där vi hamnar i flow och kan vara oss själva fullt ut 😍 Ni vet att skogen är min plats, men det finns andra platser/situstioner också 😌 Jag är lycklig när: När man sitter i hyrbil på en roadtrip och är helt fri att välja nästa stopp, när man dansar hela natten och fåglarna kvittrar på vägen hem, när tjej-gänget fyller hela soffan + vardagsrumsgolvet eller när man får vara med sin familj och alla är glada. Det finns så mycket att älska i livet och så många anledningar till att kämpa! 😍 Och äntligen håller min grova förkylning på att släppa taget om mig, slutspurten nu. Cellgifterna kör vi igång med på måndag enligt plan, hoppas kroppen hinner bli fit for fight tills dess! 💪🏼💖 #fuckcancer #lovelife PS. Ja! Ny rosa päls! Köpt via @eppelmos instastory 😍😀💖🙌🏼”

Natali Fikas on Instagram: “IVF update ❣️ Mitt liv har ofta …

1123 Likes, 197 Comments – Natali Fikas (@natalifikas) on Instagram: “IVF update ❣️ Mitt liv har ofta varit en uppförsbacke och jag lärde mig tidigt att …

Natali Fikas on Instagram: “33 år idag! 🥳 Fattar inte varför det …

1046 Likes, 193 Comments – Natali Fikas (@natalifikas) on Instagram: “33 år idag! 🥳 Fattar inte varför det känns så stort?

Natali Fikas on Instagram: “Älskar tulpaner! 🌷 Köpte sällan …

Natali Fikas on Instagram: “Älskar tulpaner! 🌷 Köpte sällan blommor innan pandemin men insett att ett 7-pack billiga tullisar (39kr på Willys!) höjer min livskvalité AF! 🥳 Unna dig ett par nästa gång du köper mat! 😘😘😘😘”

288 Likes, 13 Comments – Natali Fikas (@natalifikas) on Instagram: “Älskar tulpaner! 🌷 Köpte sällan blommor innan pandemin men insett att ett 7-pack …

288 Likes, 13 Comments – Natali Fikas (@natalifikas) on Instagram: “Älskar tulpaner! 🌷 Köpte sällan blommor innan pandemin men insett att ett 7-pack billiga tullisar (39kr på Willys!) höjer min livskvalité AF! 🥳 Unna dig ett par nästa gång du köper mat! 😘😘😘😘”

Helfrukost är ju det bästa på hela veckan! ☺️🥑🍳☕️

11 jan. 2023 — 201 Likes, 5 Comments – Natali Fikas (@natalifikas) on Instagram: “Helfrukost är … natalifikas @ehmelie mosa avocado blanda med örtsalt.

Keywords: natali fikas instagram