Karin adelsköld instagram

Karin Adelsköld (@karinadelskold) • Instagram photos and …

Journalist. Komiker. Stresstalesperson. Skriver och föreläser om stress, humorforskning och arbetsmiljö. Läs om min utmattningsresa på #karinsums · 4,082 posts.

Karin Adelsköld (@karinadelskold) • Instagram photos and …

25.8k Followers, 789 Following, 4078 Posts – See Instagram photos and videos …

Karin Adelsköld (@karinadelskold) • Instagram photos and …

4,077 posts · 25.8K followers · 782 following.

Karin Adelsköld on Instagram: “Jag fick en gjutjärnsgryta i …

422 Likes, 11 Comments – Karin Adelsköld (@karinadelskold) on Instagram: “Jag fick en gjutjärnsgryta i julklapp och sen dess har jag fått dille på grytor.

Karin Adelsköld on Instagram: “Idag är det 2 år sen jag …

2400 Likes, 221 Comments – Karin Adelsköld (@karinadelskold) on Instagram: “Idag är det 2 år sen jag kollapsade och hamnade på psykakuten.

Karin Adelsköld on Instagram: “Kan man springa utan BH …

74 Likes, 6 Comments – Karin Adelsköld (@karinadelskold) on Instagram: “Kan man springa utan BH? Eller hur fanken bar sig Baywatchstjärnorna åt?

Karin Adelsköld on Instagram: “Hej vänner. Jag råkade ut för …

Karin Adelsköld on Instagram: “Hej vänner. Jag råkade ut för plötslig sjukdom i söndags (är inte all sjukdom plötslig?) och ligger på sjukhus. Allt är bra nu och jag har fått bra hjälp men jag är sjukskriven ett tag framöver. Jag har behövt boka av flera stora viktiga uppdrag kommande dagar och är smärtsamt medveten om vilka situationer jag försatt kunder i nu. Beklagar verkligen detta. Men så finns det inte så mycket att göra när man blir sjuk. Jag skrivs ut imorgon och berättar mer sen. Hyser sån kärlek och respekt till fantastiska vården och all personal. Kram #utmattningssyndrom #karinsums”

590 Likes, 167 Comments – Karin Adelsköld (@karinadelskold) on Instagram: “Hej vänner. Jag råkade ut för plötslig sjukdom i söndags (är inte all sjukdom …

591 Likes, 167 Comments – Karin Adelsköld (@karinadelskold) on Instagram: “Hej vänner. Jag råkade ut för plötslig sjukdom i söndags (är inte all sjukdom plötslig?) och ligger på sjukhus. Allt är bra nu och jag har fått bra hjälp men jag är sjukskriven ett tag framöver. Jag har behövt boka av flera stora viktiga uppdrag kommande dagar och är smärtsamt medveten om vilka situationer jag försatt kunder i nu. Beklagar verkligen detta. Men så finns det inte så mycket att göra när man blir sjuk. Jag skrivs ut imorgon och berättar mer sen. Hyser sån kärlek och respekt till fantastiska vården och all personal. Kram #utmattningssyndrom #karinsums”

Karin Adelsköld on Instagram: “Första dagen på nya jobbet ”

1 Likes, 27 Comments – Karin Adelsköld (@karinadelskold) on Instagram: “Första dagen på nya jobbet ”

Karin Adelsköld – Föreläsaren som tar humor på stort allvar

Inspiratören Karin Adelsköld föreläser om humor, teknik och stress. Hon håller föreläsningar där hon berättar hur hon gick från utmattning till …

Inspiratören Karin Adelsköld föreläser om humor, teknik och stress. Hon håller föreläsningar där hon berättar hur hon gick från utmattning till arbetsglädje.

Keywords: karin adelsköld instagram