Ellen bergström instagram

Ellen Bergström (@ellenbergstrom) • Instagram photos and …

373k Followers, 1494 Following, 5441 Posts – See Instagram photos and videos from Ellen Bergström (@ellenbergstrom)

Ellen Bergström (@ellenbergstrom) • Instagram photos and …

373k Followers, 1493 Following, 5441 Posts – See Instagram photos and videos …

Ellen Bergström (@ellenbergstrom) • Instagram photos and …

Ellen Bergström (@ellenbergstrom) • Instagram photos and videos

373k Followers, 1493 Following, 5441 Posts – See Instagram photos and videos …

373k Followers, 1,494 Following, 5,441 Posts – See Instagram photos and videos from Ellen Bergström (@ellenbergstrom)

Ellen Bergström on Instagram: “Om två veckor så får jag …

Ellen Bergström on Instagram: “Om två veckor så får jag nycklarna till min alldeles egna lägenhet. En ny period i mitt liv, känslan att faktiskt ha ett hem som bara är ens eget och ingen annans (jo banken då förstås, men ja 😂). Jag längtar så jag spricker och räknar ner dagarna ❤️”

13.9k Likes, 88 Comments – Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on Instagram: “Om två veckor så får jag nycklarna till min alldeles egna lägenhet.

14K Likes, 88 Comments – Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on Instagram: “Om två veckor så får jag nycklarna till min alldeles egna lägenhet. En ny period i mitt liv, känslan att faktiskt ha ett hem som bara är ens eget och ingen annans (jo banken då förstås, men ja 😂). Jag längtar så jag spricker och räknar ner dagarna ❤️”

Ellen Bergström on Instagram: “Asså. Igår trodde jag på riktigt …

Ellen Bergström on Instagram: “Asså. Igår trodde jag på riktigt att jag skulle föda barn. Mitt vatten gick?? På en restaurang! Och jag är bara i vecka 27, inte alls förberedd eller nånting. Greps av panik!! Ringde förlossningen, höll på att svimma osv osv… mm… vi fick en tid 2 timmar senare på förlossningen. De gjorde flera undersökningar – allt såg bra ut.Vattnet hade inte gått.. men däremot hade jag.. …asså ja.. 😂 i ärlighetens namn – pissat ner mig! Det här med att va gravid hörni… urinläckage tjena!”

47.1k Likes, 953 Comments – Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on Instagram: “Asså. Igår trodde jag på riktigt att jag skulle föda barn. Mitt vatten gick?

47K Likes, 953 Comments – Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on Instagram: “Asså. Igår trodde jag på riktigt att jag skulle föda barn. Mitt vatten gick?? På en restaurang! Och jag är bara i vecka 27, inte alls förberedd eller nånting. Greps av panik!! Ringde förlossningen, höll på att svimma osv osv… mm… vi fick en tid 2 timmar senare på förlossningen. De gjorde flera undersökningar – allt såg bra ut.Vattnet hade inte gått.. men däremot hade jag.. …asså ja.. 😂 i ärlighetens namn – pissat ner mig! Det här med att va gravid hörni… urinläckage tjena!”

Ellen Bergström (@ellensloppis) • Instagram photos and videos

91 Followers, 0 Following, 13 Posts – See Instagram photos and videos from Ellen Bergström (@ellensloppis)

Ellen Bergström on Instagram: “SÅ trött på killar som tar sig …

16.1k Likes, 735 Comments – Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on Instagram: “SÅ trött på killar som tar sig friheten och kommenterar “små bröst”, …

Ellen Bergström on Instagram: “Det här är ett väldigt jobbigt …

Ellen Bergström on Instagram: “Det här är ett väldigt jobbigt inlägg för mig att skriva. Men ni som följer mig har nog redan förstått vad det är som hänt.. jag orkar inte höra “du och M är så himla fina ihop, vad kul att ni köpt lägenhet!” när jag träffar nån eller nån random som skriver “vad har hänt, har ni gjort slut?”. Jag vill inte bli påmind mer, jag måste få det ur mig! Jag måste gå vidare. Så nej, jag och Mike är inte längre ett par. Jag är INTE intresserad av någon som helst kontakt med någon ny, så please, försök inte ens. Så nu förstår ni varför jag varit nere.. Jag ska vara själv nu, ett bra tag! Fullt fokus på Let’s Dance. Jag ska dansa skiten ur allt och ta mig till final!!!!! ❤️ kram till er alla därute! ❤️”

16.3k Likes, 667 Comments – Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on Instagram: “Det här är ett väldigt jobbigt inlägg för mig att skriva.

16K Likes, 666 Comments – Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on Instagram: “Det här är ett väldigt jobbigt inlägg för mig att skriva. Men ni som följer mig har nog redan förstått vad det är som hänt.. jag orkar inte höra “du och M är så himla fina ihop, vad kul att ni köpt lägenhet!” när jag träffar nån eller nån random som skriver “vad har hänt, har ni gjort slut?”. Jag vill inte bli påmind mer, jag måste få det ur mig! Jag måste gå vidare. Så nej, jag och Mike är inte längre ett par. Jag är INTE intresserad av någon som helst kontakt med någon ny, så please, försök inte ens. Så nu förstår ni varför jag varit nere.. Jag ska vara själv nu, ett bra tag! Fullt fokus på Let’s Dance. Jag ska dansa skiten ur allt och ta mig till final!!!!! ❤️ kram till er alla därute! ❤️”

Ellen Bergström on Instagram: “Hur man går vidare efter en …

Ellen Bergström on Instagram: “Hur man går vidare efter en separation. Jag har fått så många meddelanden från tjejer och killar som nyligen behövt separera, de vill veta hur man går vidare. Utåt sett så ser det ju ut som att det har varit enkelt för mig. Men oh nej. Det är tufft.. det är så inihelvetets tufft!! Det värker i kroppen av tomhet. Man gör ju inte slut med sin bästa vän liksom.. så här är det: det finns inga quick fix, men absolut saker som kan underlätta smärtan.. här får ni några tips som i alla fall funkat för mig! 1. Håll dig fysisk. Träna. Rör på dig. Gör något kul!! Umgås med vänner. 2. Prata! Gråt! Känn! Tjata hål på någons huvud och säg allt vad du känner. Om du inte har någon så skriv – helst fysiskt på papper. 3. Ge dig själv kärlek. Försök påminna dig så fort du börjar tänka något elakt om dig själv, byt fokus, ändra om till något snällt. Älska dig själv!! Det är SÅ viktigt. Skriv ner dina positiva egenskaper och läs varje kväll. Kvällarna är ju värst.. 4. Gör inte strategiska val. Lägg inte upp en bild eller en text för att pika. Gör det som känns rätt för DIG, inte för att han/hon ska få en reaktion! Skriv inte sms för att få den andra personen “att känna nåt”. Det gör att du släpper kontrollen och snabbare kan komma ut ur bubblan och se klart. 5. Kontrollen. Det gör SÅ ont (och det tar tid) att släppa på den, men det är såå befriande när man gör det. Den enda man skadar genom att tänka massa dumt är sig själv. Kontroll är bara tankar. Tankar är inte på riktigt! Inget förändras bara för att du tänker nåt.. Man växer som individ och blir egen när man vågar släppa på den. Gå inte in och titta på hens sociala medier, det är SÅ svårt att inte göra det (believe me I know..), för det är ju bara ett knapptryck bort.. men försök. Var stark! Det finns inga bra avslut, men tiden läker många sår. Hoppas det här kan hjälpa några av er ❤️”

12.5k Likes, 207 Comments – Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on Instagram: “Hur man går vidare efter en separation. Jag har fått så många meddelanden från …

13K Likes, 207 Comments – Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on Instagram: “Hur man går vidare efter en separation. Jag har fått så många meddelanden från tjejer och killar som nyligen behövt separera, de vill veta hur man går vidare. Utåt sett så ser det ju ut som att det har varit enkelt för mig. Men oh nej. Det är tufft.. det är så inihelvetets tufft!! Det värker i kroppen av tomhet. Man gör ju inte slut med sin bästa vän liksom.. så här är det: det finns inga quick fix, men absolut saker som kan underlätta smärtan.. här får ni några tips som i alla fall funkat för mig! 1. Håll dig fysisk. Träna. Rör på dig. Gör något kul!! Umgås med vänner. 2. Prata! Gråt! Känn! Tjata hål på någons huvud och säg allt vad du känner. Om du inte har någon så skriv – helst fysiskt på papper. 3. Ge dig själv kärlek. Försök påminna dig så fort du börjar tänka något elakt om dig själv, byt fokus, ändra om till något snällt. Älska dig själv!! Det är SÅ viktigt. Skriv ner dina positiva egenskaper och läs varje kväll. Kvällarna är ju värst.. 4. Gör inte strategiska val. Lägg inte upp en bild eller en text för att pika. Gör det som känns rätt för DIG, inte för att han/hon ska få en reaktion! Skriv inte sms för att få den andra personen “att känna nåt”. Det gör att du släpper kontrollen och snabbare kan komma ut ur bubblan och se klart. 5. Kontrollen. Det gör SÅ ont (och det tar tid) att släppa på den, men det är såå befriande när man gör det. Den enda man skadar genom att tänka massa dumt är sig själv. Kontroll är bara tankar. Tankar är inte på riktigt! Inget förändras bara för att du tänker nåt.. Man växer som individ och blir egen när man vågar släppa på den. Gå inte in och titta på hens sociala medier, det är SÅ svårt att inte göra det (believe me I know..), för det är ju bara ett knapptryck bort.. men försök. Var stark! Det finns inga bra avslut, men tiden läker många sår. Hoppas det här kan hjälpa några av er ❤️”

Keywords: ellen bergström instagram